В Харькове поздравили и наградили лучших бухгалтеров

15.07.2016 16:02   -
Автор:
Стереотип бухгалтера, як людини в круглих окулярах і нарукавниках, який працює на рахівниці вже давно в минулому. Сьогодні це у більшості випадків елегантна жінка, яка знає як звести дебет з кредітом та не витратити зайву гривню. З нагоди свого професійного свята – Дня бухгалтера вони зібралися разом. Кажуть, свою роботу люблять і ні на яку не проміняють.
 
Тетяна Тараканова бухгалтер
 
Много задач таких, вопросов, которые нужно думать, решать как ребусы-кроссворды. Поэтому интересно, всегда что-то новое и новое законодательство. Ну всё по новому, опять учишься, опять растёшь, опять всё учишься.
 
Саме на бухгалтера покладено відповідальність за прийняття економічних рішень, що дозволяють досягати максимальної ефективності від витрачання ресурсів будь-якого підприємства. Сьогодні кращі з кращих отримують вітання та нагороди.
 
Юлія Світлична перший заступник голови Харківської обласної державної адміністрації
 
Шановні мої бухгалтери! Якщо у своєму професійному житті ви користуєтесь чіткістю та цифрами у повсякденному житті я вам бажаю збитися з рахунку приємних вражень і глобальних подій. Я вам бажаю щірості, мудрості, чистоти подумів та звичайно, щоб у вас звичайно сходився баланс. Бажаю вашим сім'ям добробуту, злагоди та мира. Вам щірої любові. Віват, бухгалтер! 
 
Михайло Фатєєв заступник Харківського міського голови
 
Разрешите от имени Харьковского городского головы Геннадия Кернеса поздравить вас с замечательным, профессиональным праздником – днём бухгалтера. Я хочу пожелать вам всем удачи, пожелать хорошей достойной работы и благополучия в семьях.