В Харькове появились новые аферисты – псевдоофтальмологи

29.09.2017 14:06   -
Автор:
Михайло Ковтун, головний лікар міської клінічної лікарні імені Гіршмана, останнім часом на ряду із своєю лікарською діяльністю, займається ще й відстоюванням честі закладу. Пояснює, справа в тім, що почали з"являтися скарги людей, здебільшого похилого віку, що начебто співробітники лікарні ходять по домівках і за гроші пропонують різного виду послуги. 
 
Михайло Ковтун головний лікар Харківської міської клінічної лікарні №14 ім.Л.Гіршмана 
 
Проводят какие-то мероприятия на дому, предлагают лекарства по завышенным ценам, очки и как нам некоторые больные говорят, помощь в постановке на льготную очередь. Скорее всего они обладают какой-то базой может быть каких-то поликлиник и может даже нашей, знают, что есть такие люди, которые нуждаются в каких-то обследованиях или лечении глазных заболеваний. 
 
Одна з жінок, яка так ходила по домівках, представлялася іменем ось цього лікаря – Юлії Мунгієвої. Тож досвідчений офтальмолог, з 30-ти річним стажем, мимоволі опинилася в центрі скандалу. Ситуацію, каже, одразу з"ясували, ніхто із введених в оману її не впізнав. Натомість випадки шахрайства не припинились.  
 
Юлія Мунгієва лікар-офтальмолог поліклінічного відділення міської клінічної лікарні №14 ім.Л.Гіршмана 
 
Эти эпизоды повторялись регулярно и всё чаще и чаще, поэтому очень неприятно. Наша больница и поликлиника располагается, работает и принимает пациентов здесь, услуги на дому мы не оказываем, тем более какие-то платные, ни какую помощь за деньги для проведения операций на катаракту, это вообще нонсенс, такого не бывает. 
 
У Харкові дійсно вже кілька років діє міська комплексна програма з лікування катаракти, в рамках якої операції проводять харків'янам пільгових категорій. Але існує певна процедура проведення таких оперативних втручань і надання допомоги. 
 
Михайло Ковтун головний лікар Харківської міської клінічної лікарні №14 ім.Л.Гіршмана 
 
Врач даёт заключение, что ему показана операция и он с этим направлением приходит в горисполком, 2-ой кабинет, пишет заявление, становится на очередь и когда подходит очередь, мы его вызываем. Поэтому я бы хотел выступить перед всеми жители Харькова и сказать, что наши врачи больницы на дом не ходят. Если кто-то представляется врачом больницы Гиршмана, то это неправда.  
 
Тож лікарі попереджають про небезпеку, радять бути обачними і не піддаватися на хитрощі шахраїв.