В Харькове подарком мэра всем медикам стал концерт Наталии Могилевской

14.06.2018 14:16   -
Автор:
Сьогодні вони дозволили собі не надовго відволіктися від своїх буденних справ і змінили білі халати на святкові сукні та костюми. Медики Харкова приймали вітання з нагоди професійного свята. І їх тут зібралось понад тисячу. Тих, хто своїм покликанням вибрав – берегти людям здоров"є, а іноді і життя. Саме за це, за відданість справі і високий професіоналізм усім медикам подякував Харківський міський голова Геннадій Кернес. 
 
Геннадій Кернес Харківський міський голова 
 
Дорогие харьковчане, люди, которые на самом деле ангелы, носят белые халаты, ангелы-спасители. Это ваш праздник. Праздник, когда вас поздравляют от души, желая здоровья, счастья, вдохновения. И этот день даёт вам настроение. Потому что будни это тяжёлая работа, работа с людьми, это работа на грани фола, потому что бывает не всегда счастье, бывает и горе. И это горе, когда человек болеет, когда человеку приходится к вам обращаться. И вы как профессионалы делаете всё для выздоровления людей. Я сам на себе почувствовал, что такое врачи, как они умеют работать и как они умеют вселить веру в человека, который обратился к ним. Я от имени Харьковского городского совета хочу вас поздравить с настоящим вашим профессиональным праздником медицинского работника. сказать вам, что мы стоим на защите ваших интересов. Спасибо вам за ваш труд, спасибо вам за то, что вы есть.
 
Кращим медичним працівникам Геннадій Кернес вручив грамоти міської ради та міськвиконкому і подяки Харківського міського голови. При цьому зазначив, що так як зусилля лікарів спрямовані не тільки на підтримку здоров'я людини, а й на розвиток, то для нього всі поради медиків є не тільки обов"язковими, а й бажаними. 
І це ще були не всі нагороди. Грамоти та подяки від облради та почесну відзнаку "Слобожанська слава" медикам Харківщини вручив голова Харківської обласної ради Сергій Чернов. Ну а далі – святковий концерт. Подарунком всім медикам від Харківського міського голови став концерт народної артистки України Наталії Могилевської. 
 
В залі не вщухали оплески. Глядачі разом з артисткою виконували уліблені пісні – найвідоміші хіти Натілії Могилевської. І як зазначила співачка сьогоднішній концерт і для неї видався справжнім святом.  
 
Наталія Могилевська народна артистка України
 
Я увидела в зале Геннадия Адольфовича и хочу сказать, поблагодарить от нашего коллектива и от людей, которые переживают за будущее страны, что если бы в каждом городе был такой мэр, Украине нечего было бы бояться. Геннадий Адольфович Кернес. Спасибо вам огромное.