В Харькове планируют помогать начинающим предпринимателям

03.12.2019 14:34   -
Автор:
У Харкові планують проводити тренінги, консультації та навчальні заходи для підприємців-початківців. Про це на постійній комісії міськради повідомила директор Департамент адміністративних послуг та споживчого ринку. Вікторія Китайгородська зауважила, що відповідна допомога буде надана в рамках програми розвитку підприємництва міста Харкова. 
 
Вікторія Китайгородська директор Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку
 
Предприниматели будут иметь возможность получить консультации по таким направлениям – как продажи, маркетинг, масштабирование бизнеса, digital-маркетинг, youtube-маркетинг. То есть будут даны рекомендации как можно сейчас в нынешних реалиях продвигать свои продукты через социальные сети.
 
Та консультації надаватимуться не лише наживо, а й в електронному вигляді. Всі запитання можна буде поставити в чаті, що планують запустити в наступному році. Працюватиме він на базі сайту підприємництво та споживчий ринок Харкова.
 
Вікторія Китайгородська директор Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку
 
К нам поступает большое количество однотипных вопросов, эти все вопросы будут систематизированы и в течении двух минут, пользуюсь услугами чат-бота можно будет получить ответы на те или иные вопросы.     
 
Також, за словами Вікторії Китайгородської, у Харкові сприятимуть розвитку молодіжного бізнесу, тому підтримуватимуть ініціативні проекти.