В Харькове отметили Международный день людей с инвалидностью

04.12.2013 18:34   -
Автор:

Вони звикли йти на перекір долі. Аби досягти завітної мети, на відміну від звичайної людини, їм доводиться докладати в мільйони разів більше зусиль. Бо мають обмежені можливості. Ольга Підпружникова вісім років присвятила науці.

Ольга Підпружникова переможниця щорічної премії «Подолання-2013» в номінації «Наука»  

-Уже сейчас мои доработки могут стать частью программы обучения -  частью курса основы рекламной деятельности, безусловно, их можно вполне использовать.

А Ірина Сукач, не зважаючи на вади здоров’я, не уявляє життя без танцю. Вона активний учасник міжнародних фестивалів та конкурсів зі спортивних бальних танців на візках.

Ірина Сукач переможниця щорічної премії «Подолання-2013» в номінації «Мистецтво»

-Я занимаюсь у меня тренер находится в Славянске, Донецкая область, ну приходиться добираться автобусами на тренировки, если вот перед каким-то выступлением или фестивалем или конкурсом, так мы тренируемся два раза в неделю с тренером плюс два-три раза сами.

Дівчата одні з лауреатів премії «Подолання – 2013». Її цьогоріч вручали вперше і спеціально до Міжнародного дня людей з інвалідністю. Сім найталановитіших та найактивніших отримали грошове винагородження та пам’ятні дипломи.  Головне, кажуть організатори заходу, довести – люди з обмеженими можливостями можуть послугувати прикладом хоробрості, витривалості та відданості своїй справі.

Світлана Горбунова-Рубан заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення

-Та энергия, то жизнелюбие, та настойчивость, и то устремление, которое я постоянно вижу и чувствую общаясь и работая с вами, доступны далеко не для всех здоровых людей. Примите от меня самые искрение пожелания: здоровья, любви, успехов, достижения целей и пусть все у вас будет самым наилучшим образом.