В Харькове открылся 11 фестиваль мировой музыки имени Н. Леонтовича среди школьников

11.12.2015 11:54   -
Автор:

У свої роки вони вже талановиті як і їхні старші колеги. Все це про учасників щорічного фестивалю світової музики імені Миколи Леонтовича. Вже 11 років поспіль свої двері для творчих змагань відкриває 4-та дитяча музична школа, що носить ім'я українського композитора.

Тетяна Цибульник голова адміністрації Жовтневого району

Разрешите мне от имени Харьковского городского головы Геннадия Адольфовича Кернеса поздравить вас с открытием фестиваля. Мне хочеться пожелать участникам фестиваля – поменьше волнений и заслуженных побед, школе новых достижений.

Особливістю цьогорічного фестивалю є те, що організатори вперше запросили до участі оркестри початкових класів спеціалізованих мистецьких закладів міста та області. Так за звання кращого змагалися 18 оркестрів та 31 хоровий колектив.

Олександр Ткаченко депутат Харківської обласної ради

Сегодня мы ещё раз увидели насколько наши дети талантливы, они нам это доказали своими яркими профессиональными выступлениями. Мы поздравляем всю музыкальную школу №4 с праздником и этим фестивалем. И всем желаем творческих успехов.

Триватимуть творчі змагання два дні. Жюрі конкурсу обіцяє бути максимально справедливими і в той час пильними, аби помітити і оцінити кожен талант.

Юрій Медведєв виконавчий директор Асоціації ринків Харківської області

Этот праздник для детей, который для многих будет просто стартом в будущее, который даст им путёвку, который даст им надежду на то, что всё у них в жизни будет хорошо, что они добьються определённых успехов. А если успехи будут у них, то успехи будут и у нас – у нашего города, у нашей страны.

Організатори фестивалю кажуть, переможених не буде. Всі учасники отримають призи та подарунки від Харківського міського голови.