В Харькове открыли новый детский сад

10.10.2019 13:05   -
Автор:
Це комфортне та затишне місце, що стає для дітей майже рідною домівкою. І от саме такий дошкільний заклад з"явився у Слобідському районі. Тут відкрили новий дитсадок комбінованого типу №352. Тож тепер у малюків не буде проблем із отриманням дошкільної освіти, адже всім бажаючим, що не встигли потрапити до вже існуючих закладів, запропонували навчатися тут. Чому батьки безумовно зраділи, адже вважають, що дитсадок виглядає на диво гарним. 
 
Наталя мама трирічної дитини
 
Красиво сделали, я смотрю, он свежий нам очень нравится, красивый, красивые площадки, ребенок в восторге, в общем.  
 
У дитсадку вже облаштували чотири групи і зарахували 90 дітей. Тож місця вистачило всім, навіть і приїжджим. От, наприклад, Ірина разом із маленьким сином перебралися до Харкова з передмістя, і дитина вже зарахована в дитсадок.  
 
Ірина мама п'ятирічної дитини 
 
У нас места не было, а теперь есть, мы только переехали сюда и попали сразу в сад, это очень хорошо. 
 
Аби зручно навчатися було всім, в дошкільному закладі приділили увагу інклюзивній освіті. Тут будуть групи для малечі з незначними дефектами мовлення. 
 
Світлана Снігір завідуюча закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №352 комбінованого типу
 
Це сучасний дитячий садок комбінованого типу, тут будуть працювати логопедичні групи і працюватимуть логопеди. Я б хотіла (Запинку убрать) подякувати меру нашого міста Геннадію Адольфовичу за те, що він велику увагу приділяє дошкільній освіті. За його допомогою відкритий такий красивий дитячий садочок 
 
Завідуюча дитсадку каже, інші групи також обладнали всім необхідним, як для дітей так і для вихователів. Та на цьому вирішили не зупинятися. На святі Харківський міський голова подарував дошкільному закладу ще й комп'ютери та обладнання для музичного класу.  
 
Геннадій Кернес Харківський міський голова 
 
Я думаю то, что окружает наших детей – это главное в жизни, потому что мы даем им возможность развиваться, их любознательность, их таланты должны раскрываться. И сегодня вот на открытии мы видим такие флешмобы, которые дают возможность детям улыбнуться, поэтому в добрый путь. Спасибо, спасибо, спасибо!
 
Після урочистостей малеча разом із батьками пішли знайомитися з вихователями. А от 15 жовтня працівники дитсадку вже чекатимуть дітей на заняттях.