В Харькове опредилили победителей конкурса “Молодой человек года”

16.09.2014 16:46   -
Автор:

Молоді науковці, талановиті студенти та викладачі, працівники підприємств, спортсмени. Понад тридцять асів своєї справи зібралиcя у залі міськради. Усі вони стали фіналістами та переможцями традиційного міського конкурсу "Молода людина року".

Костянтин Підгорний начальник міського управління у справах сім'ї та молоді

Выбор был не простой, поскольку участники все – талантливые молодые ребята, представители ВУЗов, общественных организаций. Поэтому выбор был не простой. Однако эксперты наши потрудились, поработали и выбрали наиболее лучших из тех лауреатов и претендентов на этот конкурс.

До списку кращих потрапила юна параспортсменка Марина Литовченко. Дівчина більше п'яти років вправно виграє у своїх конкурентів на всеукраїнських та міжнародних змаганнях з настольного тенісу. Тому Марина і стала переможцем у номінації "Фізична культура та спорт".

Марина Литовченко переможець у номінації "Фізична культура та спорт"

Это поддержка, что я занимаюсь не зря. Что все мои старания, усилия, которые я прикладываю ходя на тренировку каждый день практически, идёт не в пустую.

Кубки, цінні призи та подарунки. У мерії відзначили усіх фіналістів конкурсу "Молода людина року". Та головне, кажуть учасники заходу, ця перемога стане стимулом для власного розвитку у майбутньому.

Роман Піскунов переможець у номінації "Наукова діяльність"

Этот конкурс работает, как социальный лифт. И даёт возможность не только студентам, но и преподавателям, и людям, которые чем-то интересны городу, как-то их выделить и поднять, работать с ними.

Вадим Биков переможець у номінації "Підприємницька діяльність"

Это шанс познакомиться с первыми лицами города, это шанс с ними сотрудничать в дальнейшем. Это шанс увидеть точно такую же молодёжь и кооперироваться на совместные проекты.

І така можливість справді є, зазначив заступник Харківського міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту Олександр Попов. Ті проекти переможців, які справді допоможуть розвиватися місту, незабаром будуть реалізовані у Першій столиці.

Олександр Попов заступник Харківського міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту

Теперь лично вручив каждому из вас награду я убедился в очередной раз в том, насколько огромные потенциал есть у Харькова. Каждый из вас любовью и большой гордостью относится к тому делу, которым он занимается. Каждый из вас гордится своей наградой. Она действительно заслуженная.