В Харькове обстреляли несколько маршруток

25.06.2015 19:25   -
Автор:

Вулиця Чкалова. Близько п'ятої вечора тут обстріляли маршрутку номер 240. На той момент у ній знаходилось більше 20 пасажирів.

Вадим водій маршрутки № 240

Услышал хлопки, два хлопка. Я думал, это петарды там дети кинули, только в зеркало заднего вида видно все. Пассажиры говорят, у вас стекла пробиты.

Водій зупинив машрутку, висадив людей. Вікна були пробиті. Ось сліди від куль. Медична допомога, -розповідає водій, знадобилась лише одному хлопцю.

Вадим водій маршрутки № 240

Пострадавших нет, просто рука стеклом задела, я оказал медицинскую помощь.

Такий же інцидент стався через двадцять хвилин в районі Журавліки. Тут вже вистрелили у маршрутку номер 272. У ній також знаходилось кілька десятків пасажирів.

Діана пасажир маршрутки № 272

Около кафе "Ля нот" джип бежевого цвета, в нем сидел мужчина, он протянул руку и выстрелил прямо в окно, я стояла прямо напротив окна, все окно лопнуло, я закричала, мы вышли из маршрутки все.

Чоловік, який стріляв, -каже Діана, був і водієм. Вистрелив він один раз та саме з пістолета. На вигляд йому років тридцять. Ніхто з пасажирів цієї маршрутки не постраждав. Вибито одне скло. Правоохоронні органи наразі жодних коментарів не надають. На офіційному сайті відомства лиш пишуть, що встановлюються обставини інциденту.