В Харькове народные артисты Украины соберут деньги на детей участников АТО

16.12.2015 17:24   -
Автор:

Допомогти дітям, чиї батьки загинули, постраждали чи зникли безвісти в зоні АТО. Така мета двох благодійних концертів, які в Харкові організували волонтери.

Віталій Бринзар волонтер

Мы провели более 60-ти концертов на передовой. Это было в самое тяжелое время. А когда ситуация там стабилизировалась, мы решили уже перейти из зоны АТО в города.

До волонтерської ініціативи приєдналися українські зірки – Олег Скрипка, 95-квартал та Руслана. Перший концерт відбувся вдень. На нього, розповідають огранізатори, запросили дітлахів з родин переселенців. Ввечорі ж запрошені зірки розважали та співали для всіх городян. Всі зібрані кошти, включаючи гонорари артистів, організатори передадуть на потреби дітей, чиї батьки загинули в зоні АТО.

Руслана Лижичко народна артистка України

Тільки якщо ми один одному повірим і почнемо допомагати, ми витягнемо країну, в якій нам жити, доречі. Ми не зможемо нормально в ній жити, якщо в когось поруч буде біда. Повірте, важко буде абстрагуватись. Тому, я думаю, разом ми все подолаємо. Я вот в нас я вірю!

Руслана сподівається: ініціативу харківських волотнерів підтримають і в інших містах. І вона разом із колегами-артистами із задоволенням поїде в благодійний тур по всій Україні, щоб допомогти якомога більшій кількості малюків.