В Харькове наградили победителей конкурса “Молодой человек года”

25.09.2019 15:56   -
Автор:
Молоді, амбітні і з неабиякою жагою творити, розвивати і ділитися своїми проектами та напрацюваннями з Харковом. Все це про призерів міського щорічного конкурсу "Молода людина року – 2019". Серед титулованих Любов Харченко. Дівчина вже є локальним координатором Постійного комітету охорони здоров'я. За плечима купа проектів і міський конкурс "Харків місто молодіжних ініціатив". Цього разу до колекції здобутків додалась ще й статуетка "Молода людина року". 
 
Любов Харченко переможець конкурсу "Молода людина року" 
 
Я думаю, что нынешний молодой человек года должен быть разносторонним. Он должен заниматься всем. Это должна быть и благотворительная деятельность и социальная и проектные аспекты города Харькова. Я думаю, что за нами будущее. Поэтому мы должны участвовать везде. Ни в коем случаи не сидеть дома, принимать, готовить свои инициативы. Поэтому, я думаю, что нужно быть активными. 
 
Ось ще один переможець конкурсу – Богдан Ткачук. Він є співавтором розробки запатентованого апарату для очищення крові при важких онкологічних захворюваннях. Зараз продовжує працювати над вдосконаленням обладнання для гемодіалізу.    
 
Богдан Ткачук переможець конкурсу "Молода людина року" 
 
Я благодарен конкурсной комиссии и нашему мэру за то, что меня наградили в этом конкурсе. На самом деле рецепт прост. Надо просто работать, работать на совесть, целеустремленно и добиваться результатов. И за результаты, которые у меня есть – я получил данную награду. 
 
Міський конкурс "Молода людина року" в Харкові проходить щороку ось вже 19 років поспіль. Цьогоріч переможцями та лауреатами стали 30 осіб в 10 номінаціях. Кожного нагородили подяками міської ради та грошовою премією, започаткованою Харківським міським головою Геннадієм Кернесом. 
 
Костянтин Лобойченко заступник Харківського міського голови у справах сімї, молоді та спорту 
 
Саме завдяки Вам Харків є молодіжною і студентською столицею України. Це дуже важливо і перш за все я хочу, щоб ви подякували за все своїм батькам, менторам, викладачам. Тим людям, які вкладають душу у ваші успіхи. Тому цінуйте це та любіть Харків, розвивайте його. За вами майбутнє нашого міста та нашої країни.