В Харькове наградили лучших студентов

29.01.2019 15:22   -
Автор:
Свято "Студент року" відзначається двацятий рік поспіль. Нагороди отримують у шести номінаціях за високі досягнення у навчанні, громадській, науковій, природоохоронній, спортивній та художній діяльності. Чотирикурсниця Дарина Авраменко стала переможницею у номінації "Відмінник року". Розповідає: хоче стати педагогом початкових класів
 
Дарина Авраменко студентка 4 курсу 
 
Когда проходит практика в школе, это невероятные эмоции, когда ты приходишь в школу и 30 маленьких деток бегут и знают, что сейчас будет что-то классное. 
 
Харків вважається столицею українського студентства та є лідером в Україні за кількістю державних та найстаріших вишів. В яких працюють не тільки навчальні, а і наукові кафедри. Щороку кількість випусників, які оберають роботу в міських школа збільшується. Це відбувається завдяки постійній співпраці учбових закладів з Харківською міською радою.
 
Іван Прокопенко ректор ХНПУ ім. Г.С.Сковороди 
 
Ми тісно співпрацюємо, бо це наше виробництво. Ми для них працюємо, для народу, для освіти. Департамент обласний, міський, вони для нас найближчі. Найважливіше – це їхня оцінка. І працевлаштування наших випускників, бо працювати на невідомий ринок важко.
 
На честь переможців в стінах університету відбувся святковий концерт. Найкращих нагородили дипломами та стрічками "Студент року".