В Харькове начали работать пришкольные лагеря. Один из таких “Солнышко” действует на базе Харьковской ЗОШ № 36

01.06.2016 14:19   -
Автор:
Колективна ранкова зарядка в спортзалі, ситні корисні сніданки та обід, між ними прогулянки і захоплююче дозвілля – це буденний розклад дня у таборі "Сонечко", що діє на базі тридцять шостої школи.
 
Катерина учениця 4 класу
 
Мы тут рисуем, мы смотрим мультфильмы. Еще мы ходим в парки: в парк Молодежный, в парк Шевченко, в парк Горького. И мне очень нравится.
 
Вероніка учениця 3 класу
 
Мы рисуем рисунки ко Дню защиты детей. Вот, планету, солнце, детей…
 
Такі пришкільні літні табори діють у всіх районах міста. В більшості з них, – повідомили в мерії, є спеціальні загони, де школярі поглиблено вивчають іноземну мову. Чи то англійську, німецьку, французьку, в залежності від спеціалізації школи. Це така новація цього року.
 
Лариса Рачкова директор Харківської ЗОШ №36
 
В программу работы лагеря включены 2 языковых отряда. Ребята имеют возможность углубленно изучать английский язык, заниматься проектной деятельностью, связанной с изучением именно английского языка.  Здесь организована программа, не только связанная с отдыхом, но и с интеллектуальной и познавательной деятельностью. Кроме этого, благодаря сотрудникам коммунального предприятия "Детское питание" дети получают усиленное витаминизированное питание.
 
У меню, – додала директор школи, велика кількість різноманітних салатів, овочів, фруктів, м'ясних і рибних страв, що вже встигли полюбитися дітям.
 
Федір учень 4 класу
 
Тут вкусная еда. Например, булочки, супы, чай мне нравится и другие блюда.
 
Такі табори, – повідомили в адміністрації навчального закладу, з кожним роком все більше схвалюють і самі діти, і їхні батьки. Адже малеча при справі, нагодована, а батьки спокійні за них. Вартість же перебування в пришкільному таборі 20 гривень на день – це оплата денного харчування дітей. Працюватимуть табори на базі шкіл до шістнадцятого червня.