В Харькове коммунальщики ремонтируют жилой фонд

28.11.2019 14:51   -
Автор:
Будинок по Москалівській, 22-А. Новобаварський район. Одна зі старовинних будівель з червоної цегли, якими забудована вулиця ще на початку 20 сторіччя. Цьогоріч у цій триповерхівці 1918 року почалися проблеми з покрівлею. Шиферне покриття від часу почало трощитися. Як наслідок дах став сильно протікати. Мешканці дому відразу звернулися до районної адміністрації та до мерії. Людей почули і стали до роботи. Комунальники взялися грунтовно, використали нові та сучасні матеріали. 
 
Ганна Беловіцька заступник голови адміністрації Новобаварського району з питань ЖКГ
 
В рамках капитального ремонта выполняются работы по укреплению стропильной системы. Полностью будет заменён шифер на металлопрофиль. Для герметизации будет уложен гидробарьер. Так же полностью будут заменены желоба и свесы и установлены новые водосточные трубы. После окончательного ремонта кровли по данному адресу будут планироваться работы по ремонту подъездов. 
 
Саме такий комплексний підхід, додає Ганна Беловіцька, і використовується у ремонті житловогу фонду в Новобаварському районі протягом останніх років. А щодо ремонту покрівель то тут цифри такі. 
 
Ганна Беловіцька заступник голови адміністрації Новобаварського району з питань ЖКГ
 
За 2019 год в Новобаварском районе в рамках капитального ремонта выполнено шиферных кровель на площади ориентировочно 4 000 метров квадратных. Так же капитально отремонтировано мягких кровель на площади приблизительно 3 500 метров квадратных. В настоящее время в работе остаются 2 объекта. в ближайшее время ремонтные работы будут завершены.