В Харькове ежедневно устраняют места после разрытий

16.06.2015 16:14   -
Автор:

На перехресті вулиць Військової та Нікітіна, це в Червонозаводському районі, з самого ранку працює бригада дорожніх робочих. Вони проводять підготовку до подальшого асфальтування ділянки шляху, що була пошкоджена в наслідок течі. Ремонтникам довелося зняти частину покриття та вирити котлован, абі дістатися до проблемної ділянки.

Оксана Русанова начальник управління комунального господарства адміністрації Червонозаводського району

Проводились работы по замене аварийного участка теплосети. В настоящее время этот аварийный участок заменён и производится дорожными рабочими ремонт нарушенного дорожного покрытия.

Шляховики зробили всі роботи згідно встановлених правил, розповідає Оксана Русанова. Верхній шар щебню ретельно втрамбували дорожнім котком перед тим як провести відновлювальні роботи з асфальтування. Це потрібно зробити якісно, підкреслює фаххывець, аби не було просідання нового покриття.

Та це не едине місце в районі, кажуть комунальники, де сьогодні проходять роботи з благоустрою та усуненню місць розриттів після відновлювальних робіт теловиків і водоканалівців.

Оксана Русанова начальник управління комунального господарства адміністрації Червонозаводського району

В нашем районе таких мест по проведению ремонтных работ около 40 поэтому имеется график устранения разрытий и такие работы производятся ежедневно. Были проведены работы по восстановлению покрытий в 841 микрорайоне, на улице Биологической и предстоит ещё в центре города на Кузнечной, Гамарника.