В Харькове до конца недели сухо и солнечно. И только в четверг небольшой дождь

30.04.2012 19:58   -
Автор:

На вулиці сонячно і тепло – у таку погоду вдома не всидіти. Харків"яни відправились на природу. До офіційного відкриття пляжного сезону, коли біля водоймищ – всі умови для комфортного та безпечного відпочинку, ще місяць. Втім бажаючих прийняти сонячні ванни та водні процедури вже чимало.

Тетяна:

-Подруга повела, говорит, пошли, чего дома сидеть. Залезла в воду уже второй раз, вода холодная, но нормально, чтобы хотя бы чуть-чуть подзагореть.

Алла кілька днів як відкрила купальний сезон. Сьогодні здійснює запливи через кожні півгодини. У водній прохолоді жінка ховається від спеки, адже на сонці температура повітря сягає далеко за плюс 30-ть.  

Алла:

-Водичка чудесная, покупалась сегодня, вчера купались целый день до 8-ми вечера, вода прекрасная.

Ось вже як більше тижня у Харкові доволі спекотна погода. Не підведе небесна канцелярія і на травневих вихідних. На дворі – сухо і максимум сонця.  

Анна:

-Мы так ждали, что у нас такая чудесная погода и мы можем выехать сюда на эту речечку. Пусть конечно для сельского хозяйства идёт дождь, они там страдают, а нам ненадо.

Прогноз синоптиків сприятливий. І якщо на заході країни очікується похолодання, то на сході погода ясна та тепла. Першого травня без опадів і до плюс 26-ти. Другого не так спекотно, стовпчик термометра не підніматиметься вище позначки 21 градус. А ось з четверга і докінця тижня буде тепліше, вдень 20-25 і сухо, щоправда, у четвер, за данними харківського гідрометцентру, очікується невеликий короткочасний дощ можливо місцями з грозами.