В Харькове до конца недели синоптики обещают до +16°

06.11.2019 14:14   -
Автор:
Листопад теплових рекордів поки що не б"є, зазначають метеорологи, але навіть їх вражає незвичайно комфортною, як для осені, погодою. На сьогодні середньодобова температура повітря складає майже +13 градусів. А далі, кажуть, ще буде. На Україну надійшла тепла та волога повітряна маса з півдня Європи, що і принесла з собою таке потепління, а разом з ним знову тумани і подекуди дощі. Синоптики на 7-ме листопада передають штормове попередження. 
 
7 листопада. Хмарно з проясненнями. Вдень невеликий дощ. Вночі та вранці туман, видимість 200-500 м. По місту: температура повітря: вночі 10-12° тепла, вдень 14-16°.
 
8 і 9  листопада. В денний час +12-17°. Без істотних опадів. Вночі місцями невеликий дощ, туман. 
 
І кінець цього тижня, і початок наступного також обіцяє бути теплим, позначка на стовпчику термометра підніматиметься до +16. Більш того, щоправда за попередніми данними синоптиків, і весь листопад очікується не таким вже і холодним, із середньою температурою повітря +2,5 градуси, що на півтора градуси більше за норму. 
 
А от опадів, припускають фахівці, буде в межах середньосезонних показників – 44 міліметри. Для порівняння, це майже вдвічі менше ніж у жовтні, коли у першій декаді місяця випала двомісячна норма дощів.