В Харькове – американская делегация

03.05.2017 15:57   -
Автор:
Інфраструктура. Економіка. Соціальна політика. Американській делегації в Харкові розповіли про пріорітетні вектори роботи міської влади, про головні напрямки розвитку Харкова і досягнення в ньому. 
 
Галина Даудова заступник директора Департаменту бюджету та фінансів 
 
Характерной чертой расходов бюджета города является их социальная направленность. В 2015 году на социально-культурную сферу, включающую образование, здравоохранение, социальную защиту, культуру, физкультуру и спорт направлено 62% от общего расхода или 4,7 миллиарда гривен. На финансирование социальной сферы в 2017 году запланировано 7,4, что в 1,6 раза выше показателя 2015 года.
 
Розповіли західним гостям про ті соціальні програми, які вже кілька років поспіль успішно працюють в місті. Особливий інтерес американців викликали житлові програми – прогресивні, продумані, та, як сказали самі делегати, спрямовані на забезпечення добробуту людей. Мова йшла й про молодіжне кредитування, і про програму "Жоступне житло".
 
Михайло Фатєєв заступник Харківського міського голови – директор Департаменту економіки та комунального майна
 
Мы создаем все условия для того, чтобы харьковчане могли приобрести это жилье, за собственные либо за кредитные деньги.
 
Обговорили під час зустрічі і питання подальшого розвитку міста в контексті реформ, про перспективи децентралізації та зміни законодавства, що також спрямовані на покращення рівня життя в Харкові.