В громадську приймальню І. Бережної надійшло близько 10 000 звернень від харків”ян

07.09.2012 17:25   -
Автор:

Ірина Бережна народний депутат України

-Для меня стали уже достаточно регулярными встречи с харьковчанами, с жителями Киевского района, части Московского района и не только, потому что в приёмную обращаются очень много людей и проблемы мы регулярно систематизируем . 60% вопросов так или иначе связано с жилищно-коммунальным хозяйством.

Як зазначає  народний депутат, співпраця із комунальниками налагоджується повсякчас. Тільки-но надходить заявка – оперативно інформується комунальна служба, і по можливості усуває проблему. Нардеп запевняє -  всі звернення систематизуються та аналізуються. Депутатський прийом, каже Ірина Бережна, це такий лакмусовий папірець для узагальнення та вирішення проблем громадян. З однією з таких  до приймальні прийшла Олена Ткачова. Торік у п"ятиповерхівці по Весніна загорівся дах будівлі. Після пожежі покрівлю розібрали, але так і не провели капітальний ремонт. Довести почате до кінця – з таким проханням і звернулась жінка до народного депутата.

Олена Ткачова мешканка будинку №2 по вулиці Весніна

-Теперь у нас и дождь и снег, и как раз над нашей квартирой и когда зимой заходишь – снег лежит как на улице. Вот это мы просим, крышу мы сами починить не можем. Если бы я могла, я бы сама вылезла и починила. 

Питання взяте на особистий контроль нардепа, харків"янка заспокоєна.

-Ну мы надеемся, надеемся всё у неё так… На лету схватывает всё. Она такая умненькая..

Комунальні проблеми – проблемами, але до приймальні люди йдуть і з юридичними питаннями.

Ірина Бережна народний депутат України

-Помощь в составлении исковых заявлений и просто консультации связанные с начислением пенсий или невыплаты пенсий при решении суда. Собственно все эти вопросы, все эти проблемы стараемся решать и мне приятно, что люди приходят и приходят и они видят, что реальная помощь им оказывается, а это самая высокая оценка для меня как для народного депутата.

Зустрічі Ірини Бережної з харків’янами регулярні. Особисті прийоми проходять кілька разів на місяць. В інші дні городяни можуть отримати консультації помічників народного депутата. Записатися на прийом можна за телефонами приймальні.

Ігор Бескровний, Євгеній Дроботов Харьковские Известия