В гостях у Юли-народные депутаты

25.04.2012 21:51   -
Автор:

Депутатський білосердешний десант цього разу видає нові подробиці щодо віп-засудженої. Зі слів захисників Тимошенко розпочала довгострокове голодування і годувати її не треба. Тюремники спростовують цей факт.

Іван Первушкін,  начальник Качанівської виправної колонії:

-Сегодня я лично был у Юлии Владимировны Тимошенко вместе с членами комиссии и спросил её по поводу отказа от приёма пищи. Она заявила, что она не отказывается от приёма пищи. У неё в комнате холодильник, который полностью забит едой

Підтримати псевдоголодування своєї лідерки вирішили лише двое постійних учасників театралізованого шоу. Яких місцеві вже охрестили галасливими талісманами Качанівки – Вовік та Лілько.

-Весь захід їде післязавтра ! Вас знесуть! Продолжаем! Ганьба! Ганьба!

Та голодування як розпочалось так закінчилось. За кілька годин ті, хто відмовлялись від їжи – з насолодою її споживали. Інші круглолиці прихільниці кажуть, голодувати не збираються, а ось галасувати під колонією не припинять.

-Банду геть! Банду геть!

Відмовилась Тимошенко знов і від обстеження її тілесних ушкоджень. Це сьогодні задокоментували у відповідному акті, але поставити підпис під ним екс-прем"єрка знов не забажала, при цьому не зазначила причин. Одразу після від"їзду нардепів мітингувальників поменшало врази.

Такі вистави, кажуть співробітники колонії, стали для них вже звичними і увійшли у повсякденне життя, яке кардинально змінилося після етапування віп-бранки до Харкова.

Ігор Бескровний, Євген Карпенко,  Харьковские Известия