В горсовете военнослужащих поздравили с Днем защитника Украины

11.10.2019 14:19   -
Автор:
Ті, хто захищає свою країну, піклується про безпеку та спокійний сон громадян, сьогодні були вшановані на прийомі у Харківській міській раді на честь Дня Захисника України.
 
Олександр Новак секретар Харківської міської ради 
 
Вітаючи вас З Днем Захисника Вітчизни, я хочу побажати вам і вашим сім’ям міцного здоров’я, благополуччя, успіхів, а головне – мирного неба над нашою країною. Зі святом!
 
Вдячність за те, що воїни і надалі продовжують стояти на захісті своєї Батьківщини, за їх відданість та сміливість, сьогодні була висловлена на церемонії нагородження.
 
Олександр Новак секретар Харківської міської ради 
 
Ми вдячні вам за те, що сьогодні ми маємо можливість жити у спокійному та мирному місті та дивитись з надією у майбутнє.
 
Володимир Протопопов старший лейтенант 
 
В нашей стране очень много лет уничтожали её державность. Соблюдение праздников, возвращение обучения на украинском языке и, в общем, нормальная украинизация – это хорошая, правильная позиция, я считаю.
 
Міська рада приділяє велику увагу соціальному захисту бійців, які брали участь в антитерористичній операції. Воїнам надається матеріальна допомога, земельні ділянки, санітарно-курортний відпочинок, а також пільги для сплати житлово-комунальних послуг за рахунок міського бюджету. Соціальні програми і турбота про захисників будуть завжди пріоритетними у роботі міської ради, зазначив Олександр Новак.