В горсовете рассказали где в 2020 будет проведен ремонт трамвайных путей

18.11.2019 14:08   -
Автор:
5 та 8 трамваї знову курсують Плеханівською. Мова про ділянку на перетині з вулицею Польовою. Протягом кількох місяців цей відрізок дороги був перекритий для електротранспорту через капремонт трамвайного переїзду. З суботи її знову відчинили для трамваїв. У планах на перспективу, зазначили у профільному департаменті,  відрекокнструювати рейковий шлях аж до Балашівсього шляхопроводу. 
 
Сергій Дульфан директор Департаменту інфраструктури 
 
Следующий у нас на очереди: ул. Мороза, Героев Сталинграда – это самые больные такие участки. Надо заканчивать, у нас фрагментарно не закончены Ак. Павлова и кусочек Героев Труда. Это те участки, которые надо заканчивать.
 
Якраз завдяки комплексному підходу і капітальним ремонтам трамвайних шляхів та переїздів, що у Харкові ведуться вже більше півдесятиліття, зазначив очільник профільного департаменту, значно покращилася ситуація щодо сходження трамваїв.  
 
Сергій Дульфан директор Департаменту інфраструктури 
 
Вы помните, когда был период, мы в Интернете благодаря вам читали, что там 2-3 схода. Вот в настоящее время, статистика такая, что порядка 2 сходов в неделю. И опять же это связано зачастую с нарушением правил эксплуатации трамваем, потому, что наши "дорогие" вагоновожатые начинают на стрелках осуществлять езду задним ходом, что технически невозможно. потому, что не переключается.
 
Покращення ситуації, підкреслив Сергій Дульфан, один із головних показників, що  Програма підвищення безпеки дорожнього руху, працює.