В горсовете прошел прием по случаю празднования Дня местного самоуправления

05.12.2019 17:29   -
Автор:
Представники департаментів міської ради, районних адміністрацій. Усіх їх зібрали аби привітати із Днем місцевого самоврядування. 
 
Олександр Новак секретар Харківської міської ради
 
Харьков получил первые номинации в таких вопросах, как "Лучший город для ведения бизнеса", лучший по благоустройству, а в этом году признан лучшим городом для жизни на Украине. В этом заслуга, безусловно, вас и всех харьковчан. От руководства города я хочу сказать искренние слова благодарности за ваш труд, за ваш вклад в развитие нашего любимого города. Хочу пожелать вам благополучия и успехов, с праздником, уважаемые присутствующие.
 
Також під час урочистого прийому присутнім вручили Почесні грамоти виконкому та Подяки міського голови. Серед нагороджених – головний спеціаліст служби помічників Тетяна Камок. У мерії працює з дві тисячі четвертого року. Каже: отримати нагороду наздвичайно почесно, але найбільшою дякою за свою роботу вважає щирі слова від людей, які щодня звертаються з різними питаннями. 
 
Тетяна Камок головний спеціаліст служби помічників
 
Хочу сказать слова благодарности руководству нашего города за столь высокую награду. Я очень горжусь тем, что работаю в городском совете, а жителям нашего города в преддверии этого праздника, замечательного Дня местного самоуправления, хочу пожелать – любите наш город, он у нас замечательный.
 
Серед тих, хто також щодня працює задля розвитку міста і заступник директора Департаменту цифрового розвитку Олена Алексєєва-Задоренко. Розповідає, що останнім часом саме у напрямку її роботи зроблено чимало. Харків'яни отримують якісні послуги, у департаменті роблять все можливе аби люди не ходили по інстанціях за різними довідками і могли отримувати сервіс онлайн. 
 
Олена Алексеєва-Задоренко заступник директора Департаменту – начальник Управління ведення Реєстру територіальної громади
 
Работая в органах местного самоуправления самая главная задача – это работать для харьковчан и работать для нашего города. Мы все, вся команда, любим очень город Харьков и готовы все делать и в дальнейшем, чтобы Харьков процветал и, чтобы все харьковчане были довольны нашей работой.
 
Також під час урочистого прийому нагородили лауреатів премії Харківської міської ради. Ними стали двадцять троє людей у десяти номінаціях. Це вчені, двірники, працівники комунальних підприємств, вчителі, соцпрацівники, діячі мистецтва, спортсмени. Премію вручають з дві тисячі дев'ятого року, за цей час її отримали майже чотириста харків'ян.