В горсовете наградили лучших работников дорожной сферы

24.10.2019 13:54   -
Автор:
Сергій Чорний майже все своє життя присвятив дорожній сфері. Розповідає, тягу до машин відчув ще у дитинстві, саме тому опанував близько шести різних спеціальностей. Серед них і електрозварник. Каже отримує від роботи задоволення, адже вкладає душу. ((КАДР ЕГО НАГРАЖДЕНИЯ 00026)) Його та ще 25 працівників дорожньої сфери, відзначили почесними грамотами Харківської міської ради та подяками від Харківського міського голови. Чоловік ділиться, підтримка від міста відчувається не тільки на свята 
 
Сергій Чорний працівник КП "Тролейбусне депо №2"
 
Помимо грамоты, которую вручили, предоставляют много разной помощи. Поддержка чувствуется, естественно.
 
Із професійним святом всіх причетних привітали віце-мер Євген Водовозов та директор департаменту інфраструктури Сергій Дульфан.  
 
Євген Водовозов заступник Харківського міського голови з питань інфраструктури міста
 
Это наши мастера, это ремонтники, это руководители предприятий, это бухгалтера – все те, кто создают условия для нормальной жизни и работы нашей отрасли. Отрасли без которой, ни один город и не один поселок, ни одна деревушка жить не может. И я с огромной благодарностью и удовольствием, обращаюсь к вам, передаю поздравления от Харьковского городского головы Геннадия Адольфовича Кернеса и я уж точно не понаслышке знаю, что за труд  вы делаете, чем вы занимаетесь, потому что сам, собственно, вышел из транспортного предприятия. Еще раз вас поздравляю!
 
Сергій Дульфан директор Департаменту інфраструктури 
 
Я не знаю ни одного города в мире, где не было бы транспорта. И если дороги это вены города, то мы с вами, наверное, вот те самые, эритроцитики, которые доносят кислород. сколько бы вен не было, без нас все равно ничего не получится. Поэтому хотя бы раз году вспомнить нас всех и сказать нам всем большое спасибо, наверное все таки нужно. А ми вам это спасибо передаем и, действительно, вам низкий поклон и спасибо за вашу работу!  
 
І саме для слів подяки та щирих побажань і відзначається в Україні день автомобіліста та дорожника, що щорічно святкується в останні вихідні жовтня.