В горсовете Харькова наградили лучших учителей города

22.02.2017 13:11   -
Автор:
В Харкові визначилися з кращими вчителями. Сьогодні в мерії підбили підсумки та нагородили переможців міського конкурсу "Вчитель року-2017". Цей конкурс вже став традиційним. Лише цьогоріч за звання кращого змагалися 198 педагогів в 4 номінаціях. Біологія, інформатика, музичне мистецтво і початкова школа. Впродовж змагань учасники конкурсу готували свої портфоліо і навчальні проекти, писали контрольну роботу за фахом, та проводили відкриті уроки і майстер-класи.
 
Яна Брязгіна вчитель музики, лауреат міського конкурсу "Учитель року-2017"
 
Майстерність вчителів, яку можна побачити у інших вчителів інших шкіл та районів дуже вражає. І ми для себе дуже багато взяли нового, подивились хто і як працює, хто чому може навчити і навчитися. І навчились один у одного багато чому. 
 
Олена Плотнікова вчитель початкових класів, переможець міського конкурсу "Учитель року-2017"
 
В профессии уже 24 года, в одной школе, на одном месте уже 16 лет. Дети безусловно меняются, но мне кажется, что современные дети они более открыты к знаниям к новым. Они более любознательны и более непосредственны. 
 
12 педагоів отримали звання лаурету конкурсу. Кращих, тобто переможців, п'ятеро. Це вчителі зі Слобідського, Шевченківського, Холодногірського, Індустріального та Немишлянського районів міста. 
 
Геннадій Кернес Харківський міський голова
 
Хочу вам выразить особую благодарность за ваши все результаты, которые вы все показываете. За ваше желание делать лучше чем есть, ну и конечно мы с вами в одной команде. Спасибо вам большое и с победой вас. 
 
Всі переможці одержали подяки від Харківського міського голови Геннадія Кернеса. І сертифікати на отримання щомісячної грошової доплати протягом року.
 
Геннадій Кернес Харківський міський голова
 
1 000 гривен премия, правильно?! Пусть будет 3 000 гривен. У нас может быть не столько возможностей, но достаточно желания, чтобы мотивировать тех, кто показывает такие хорошие результаты, со своими учениками. Поэтому я ещё раз хочу обратиться к вам и тем, кто в районных конкурсах побеждал и городских – давайте и дальше прославлять наш город, возрождать его вместе. И я надеюсь, что то подрастающее поколение будет благодарно вам как учителям, которые их воспитали. Я желаю вам счастья, добра, здоровья и конечно результатов творческих хороших, и вообще в жизни хороших успехов.