В городе продолжают наводить порядок с незаконными автопарковками

13.10.2012 19:41   -
Автор:

Костянтин автомобіліст

-Я лично плачу 150 грн в месяц.

Таку ж суму оплачували і інші шістсот постояльців автостоянки. Та тільки за користивуння міською землею жодної копійки з цієї суми не надходили до бюджету Харкова. Тож права на таку діяльність рішенням сесії не надали, повідомив автовласникам міський голова Геннадій Кернес. Та от люди, які залишають тут машини, вже проплатили колишньому власнику парковки гроші наперед. Мер запевнив – питання із їхнім поверненням – на його особистому контролі. Колишнє керівництво у співпраці не відмовляє.

Віктор Яцюк представник колишнього власника парковки

-Будет произведён возрат денег. Пожалуйста, приезжайте

Тепер рішенням сесії від четвертого жовтня – землю повернули місту. Зараз вона належить комунальному підприємству "Парк сервіс". Наступний крок – обрати ініціативну групу. Її представники стануть містком між мерією та автовласниками.  

Геннадій Кернес Харківський міський голова

-Сегодня надо говорить про право ваше ставить здесь транспорт. А может кто-то захочет здесь построить гараж. Но для этого необходимо сделать проект: раз. Второе – есть определённые нормы ДБНовские и саннормы и все остальные противопожарные нормы. Для этого необходимо, чтобы здесь были люди и следили за этим. Они должны получать з.п. Здесь необходимо вечером, когда будет зима, оплачивать свет. Потому что темнеет.

Продовження діалогу з користувачами цієї парковки відбудеться п*ятнадцятого жовтня у мерії. Представники ініціативної групи обговорять із міським головою розмір щомісячної оплати, відповідальних за охорону об*єкту. А також, сказав міський голова Геннадій Кернес, розглянуть вони і перспективи благоустрою автопарковки по вулиці Дерев*янка, дев*ятнадцять. А саме облаштування території, освітлення її та асфальтування доріжок навколо.