В гимназии номер 65 – новый компьютерный класс

10.10.2012 22:21   -
Автор:

Ось так в гімназії номер шістдесят п"ять відкривають новий комп"ютерний клас. Десять новеньких машин з сучасними програмами. Тепер можна проводити уроки на більш сучасному устаткуванні. До того ж у гімназії інформатику вивчають з першого класу і таке оновлення  для учнів і педагогів вкрай актуально. Про те, як працювалось на старих машинах діти і згадувати не хочуть. Кажуть, іноді доводилося роботи вдома готувати, бо виконати завдання в школі не завжди вдавалось.

Ілля Рибалка 15 років, учень 10 класу гімназії №65

-Они часто подвисали, слабые были и не поддерживали многие программы, а это одна из самых новых операционных систем, по сравнению со старыми компьютерами так нельзя сравнить, эти намного лучше.

Компьютерна освіта – перспективна та затребувана в світі, ази ж науки мають викладатись саме у школі.

Наталія Гіль мати п'ятикласника

-Хотелось бы в ногу со временем идти, чтобы наши дети были конкурентноспособными по сравнению с другими детьми тоже.

Програма оновлення компьтерних класів у місті триває. Не аби яку роль відіграють і позабюджетні кошти. В такий спосіб цей процес іде швидше.

Олександр Фельдман народний депутат України

-Радует то, что эти компьютеры нужны детям не менее, чем взрослым, если даже не более, потому что именно дети могут научиться на них работать, создать что-то новое и войти в современную жизнь на современном уровне. Мы добавим сюда ещё компьтеры, чтобы как можно больше детей приобщить к этому делу.

Анастасія Полякова, Євген Карпенко, Харьковские Известия