В Дзержинском районе ремонтируют школьные стадионы

30.07.2012 17:07   -
Автор:

Владислав Мінашкін ,учень школи №51:

-Обещали построить хороший стадион, чтобы там можно было играть в футбол, чтобы занимались спортом, там на турниках, вот.

Відреконструювати стадіон міський голова Геннадій Кернес та народний депутат Валерій Писаренко пообіцяли на святі останнього дзвоника.  Нині біля школи №51 активно працюють будівельники.

Віталій Ужго, будівельник:

-Разметка сначала, подготовили, выкопали под установку, потом на бетон садим поребрику, потом засыпаем грантотсев, планируем, сдаем, принимают.

За ходом робіт постійно слідкують його майбутні відвідувачі- діти. Вони кожного дня приходять на спортмайдачник та озвучують власні побажання.

Станіслав Головко, учень школи №51:

-Сетки поставят, чтобы там хотя бы было, чтобы мяч не улетал, чтобы забор был, чтобы собак не выгуливали, чтобы побольше разных снарядов было.

Ганна Журавльова,  учениця школи №51:

-Намного больше людей будет приходить,чаще. Можно по выходным выходить на пробежки даже.

Стадіон, каже Валерій Писаренко, не просто відремонтують для дітей, він отримає друге життя.

Валерій Писаренко, народний депутат України:

-Сегодня уже готовится полотно под футбольное поле, беговая дорожка, устанавливается турникмен. Я думаю ,что сегодня строители понимают какая ответственность на них лежит и к первому сенятбря мы здесь с вами будем открывать стадион.

Окрім того у 51-й школі відремонтують і спортзалу. Оновлять стадіон також і у гімназії №116. Там вже розпочаті роботи. З"являться й нові спортивні споруди. Вже у серпні на його території  пройде баскетбольний турнір.

Євгенія Кутнова, Ігор Луханін.Харьковские Известия.