В двух ДТП, что произошли на выходные, не обошлось без полицейских

25.07.2016 17:53   -
Автор:
На місці, де частенько таксує Михайло, все і сталося. Вночі неділі на перехресті Бєлгородського шосе і Академіка Курчатова іномарка знесла стовп і пошкодила пару дерев.
 
прес-служба патрульної поліції Харкова
 
Патрульні отримали інформацію, що водій автомобіля Mitsubishi Lancer знаходиться у стані алкогольного сп'яніння. Один з екіпажів патрульної поліції під час патрулювання вулиць міста помітив даний транспортний засіб. На вимогу працівника поліції зупинитись, водій не відреагував, а навпаки почав набирати швидкість. Під час спроби втекти від поліції, водій Mitsubishi Lancer не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з електроопорою та деревом на перехресті Бєлгородського шосе та проспекту Ак.Курчатова. 
 
Як пізніше з'ясувалося всі троє в автівці виявилися поліцейськими. Чого свої тікали від своїх же, таксист Михайло не розуміє. Але як водій з 25-річним стажем каже, швидкість, виходячи з пошкоджень, була чимала.
 
Михайло таксист
 
Вон там за пешеходным переходом кровь, один вылетел с машины. Вон там пятна крови. А машина вон там лежала. Ну как трезвые могут так ехать? Хоть бы они и не вписались в поворот, но так бы не врезались. Это же сам понимаешь, контроль теряется, когда выпьешь. )
 
Всі троє були шпиталізовані до лікарні швидкої та невідкладної допомоги. Двом учасникам аварії надали меддопомогу та відпустили, ще один і досі у лікарні.
 
Олексій Білецький анестезіолог лікарні швидкої та невідкладної допомоги
 
Пострадавший мужчина с ушибами, ссадинами тела, с сотрясением головного мозга. Состояние больного на сегодня средней степени тяжести. Что касается алкогольного опьянения – алкотест положительный. 
 
Владислав Собенко інспектор відділу комунікації ГУНП в Харківській області
 
Інформація за даним фактом внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 ст. 286 ККУ. Проводиться службова перевірка, на час її проведення працівник поліції відсторонений від виконання службових обов'язків. 
 
А це світлини аварії, в якій теж не обійшлося без поліцейських. Сталося все ввчечорі суботи на вулиці Сергія Грицевця. Тут зіткнулися Деу-Ланос та маршрутка.
 
Віта Дубовик прес-секретар прокурора Харківської області
 
Нажаль водій та пасажир, що сидів спереду у Деу Ланосі загинули на місці. згодом з'ясувалось, що це правоохоронці, працівники Національної поліції одного з райвідділів міста Харкова, обидва майори за званням. 
 
Ще двом пасажирам легковика знадобилася допомога медиків, вони зараз в лікарні.
 
Олексій Білецький анестезіолог лікарні швидкої та невідкладної допомоги
 
Мужчина в средней степени тяжести. Из переломов – вертлужная впадина слева, закрытый вывих левой бедренной кости. Состояние было и есть средней тяжести. И женщина –  с момента поступления тяжёлой степени тяжести. Тяжесть состояния обусловлена тяжёлой черепно-мозговой травмы и ушибом головного мозга тяжёлой степени. Переломом правой плечевой и правой бедренной кости и декомпенсированным шоком.