В детском саду №143 обсудили насущные проблемы

06.10.2015 17:04   -
Автор:

143 дитячий садочок, що по вулиці Пермській, 21 це в Жовтневому районі один з найбільших за кількістю дітей. У 13 групах виховується 360 малюків. Для дітвори тут створені всі умови. За виховання та розвиток творчих здібностей відповідає 28 досвідчених педагогів.

За вдосконаленням умов перебування малюків як у цьому так і у їнших садочках Жовтневого району постійно слідкує керівництво міста та району. Всі виникаючі проблемні питання вирішуються спільно на батьківських зборах.

Анна Кузнецова радник Харківського міського голови

Родительские собрания это очень важные мероприятия – в диалоге с родителями мы находим решение важных вопросов как для родителей так и педагогического коллектива и благодаря городским программам, которые работают не первый год нам это удаётся делать быстрее, качественнее и лучше.

І ось наочний тому приклад, каже депутат міськради Олексій Топчій, дитячий садочок у новий навчальний рік увійшов підготовленим. Задля комфорту малюків виконаний цілий перелік робіт.

Олексій Топчій депутат Харківської міської ради

Помогали делать освещение в группах ,когда делался ремонт в садиках, делали полы в павильонах, кронировали деревья. Сейчас поступило обращение по установке сегментов на детскую площадку – всё это будет выполнено. И конечно мы собираем общие работы, которые необходимо будет выполнять на следующий год. Мы их рассматриваем, вставляем в бюджет для финансирования и выполняются эти работы на следующий год.