В День знаний в парке Горького установили национальный рекорд

01.09.2015 18:14   -
Автор:

Анастасія Швець кореспондент

В Центральному парку імені Горького сьогодні людей більше, ніж зазвичай. І справа не тільки в останньому, ще літньому теплі, і не в сонячній погоді. Сьогодні тут відзначають День знань. З усіх куточків міста з’їхались школярі: тут і старшокласники, і ті, хто цього року йде до школи вперше.

Саша першокласник

Мне здесь все нравится!

Кирило Толстой учень одинадцятого класу

Праздник шикарный, позитивное настроение первого сентября. Молодежь гуляет, отдыхает.

Ігор Половинка учень одинадцятого класу

Сегодня замечательно, как всегда, в парке Горького. Отлично, как всегда отлично, хорошая музыка, хорошие люди.

Антоніна та Аріна

У меня прекрасные впечатления, мы были на школьной линейке сейчас, а сейчас приехали в парк Горького. Ну, прекрасно все, очень празднично, очень красиво, все весело, и нам очень нравится. Мне очень нравится в парке!

Наймасштабніше дійство сьогоднішнього свята – фестиваль малюнку піском «Карта мрії дві тисячі п'ятнадцять». На головній алеї парку Горького розгорнуто довжелезні килими, на яких кожен охочий втілював свої думки у вигляді піщаних картин. Хтось малював за допомогою шаблонів, хтось дав повну волю фантазії, та кінцевий результат – приголомшливий.

Світлана Тельбух співорганізатор фестивалю «Моя мапа мрії 2015»

Сегодня мы поставили рекорд Украины, нарисовали тысячу восемьсот квадратных метров рисунков песком на ярких полотнах ткани. У нас около четырех тысяч картин. У нас рисовали детки от годика и семьдесят два года самому взрослому участнику.

Незабаром організатори обіцяють оприлюднити відео, зняте із залученням вертольота, аби учасники встановлення рекорду мали змогу повною мірою оцінити масштаб виконаної роботи.