В Чугуеве высадили рябиновую аллею

22.04.2012 10:19   -
Автор:

Прибрати у власній домівці. Саме так ставляться до роботи на суботнику мешканці Чугуївщини. Близько двох тисяч пенсіонерів, молоді та представників влади вийшли у парки та сквери, щоб причепурити свої улюблені місця відпочинку. Основний робочий кістяк, як завжди склали партиці під біло синіми прапорами.

Олександр,  учасник суботнику: 

-Никто не гнал. Зачем? Каждый может прийти поубирать. Я здесь каждый вечер гуляю по парку, почему я не могу поубирать просто так.

Прибрати сміття пів справи, розповідає ще один з учасників суботнику Дмитро Шенцев, головне повернути людям віру у власні сили, віру, що кожен з них відповідає за майбутнє свого міста, свого району, своєї держави. Саме тому народний депутат та керівники міста сьогодні змінили ділові костюми на робочий одяг.   

Дмитро Шенцев,  народний депутат України:

-Чем больше и активнее будем работать мы представители власти, депутатский корпус, тем больше мы сумеем убедить и привлечь, и просто жителей, которые тоже должны понимать, что такими примерами доказывается лучше всего, что мы совместным трудом , мы сами в своем доме в состоянии навести порядок. Никто к нам не приедет, ниоткуда и за нас порядок в нашем доме не наведет

Галина Мінаєва,  Чугуївський міський голова:

-Это прежде всего делается для нас, потому что мы тут живем, чтобы парки, улицы, чтобы это радовало нас. Для того чтобы был порядок

У багатьох українських міст є своє дерево, свій символ. У Києві – каштан, у Харкова – тополя та клен, а ось чугуївці обрали – горобину. Нова алея цих дерев сьогодні була висаджена городянами у центральному парку міста. Та справа на цьому не закінчується, суботники продовжаться і згодом, запевняють організатори. Кожне місто та селище Чугуївського району отримає свою власну алею горобин у своєму парку.