В Чугуеве начала работать служба военного праворядка и при ней создали гауптвахту

27.07.2015 19:19   -
Автор:

Чугуїв, Харківська область. Ось ці місцеві чоловіки – новобранці шостої хвилі мобілізації. Вони тепер працюватимуть у відділенні служби військового правопорядку. Перед цим вони пройшли суворий відбір.

Олександр Леонченко начальник Харківського зонального відділу ВСП

С сегодняшнего дня патрули заступили на дежурство в Чугуевском гарнизоне. Это в основном центральная часть города, с.м.т. Башкировка, где у нас находится полигон и много военнослужащих, а так же по охране осужденных военнослужащих.

Засуджених військовослужбовців на гаупвахті тепер триматимуть у Чугуєві до півроку. Для цього відремонтували одну з будівель. Раніше вони відбували покарання у Харкові.

Олексій Майстренко  в.о.начальника Чугуївського гарнізону

Мы вынуждены были загружаться, вывозить на удаление порядка 50-60 км, не всегда хватало техники, особенно горюче-смазочных материалов, не буду скрывать, теперь, думаю эффективность будет гораздо больше.

Створення підрозділу служби військового праворядку, кажуть командри, необхідне. Кількість людей у Чугуївському гарнізоні збільшилась з тисячі до шести. Останнім часом, констатують владники, побільшало випадків, коли військовослужбовці порушують громадський порядок.

Костянтин Бармін заступник Чугуївського міського голови

У нас несколько раз сбивались опоры энергоснабжения, электроснабжения, полгорода осталось без света, в том числе и военные городки.

Також на міськвиконкомі, -каже Костянтин Бармін, прийняло рішення про заборону продажу спиртних напоїв людям у формі. Решті продаж обмежено до восьмої вечора.