В центре Харькова впервые “сушили” простыни

03.11.2012 16:27   -
Автор:

Олександра Суфіянова кореспондент

-Ця виставка – особлива. Фотографію, яка тобі сподобалася, ти можеш забрати з собою, а на її місце повісити іншу.

На зворотній стороні світлини також можна залишити свої координати для зв`язку або незвичайне послання її майбутньому власнику. Фотограф Владлен Василенко для обміну прикріпив до мотузки більше двох десятків фото. Всі вони присвячені соціальній тематиці. Хлопець каже – хотів зобразити життя сільських та міських мешканців у Південних країнах.

Владлен Василенко фотограф

-Я попытался сделать серию снимков, которые бы показали жизнь мусульман в Турции. Это совсем казалось бы мы близко живем, но это совсем другой мир, который мы не знаем и он интересен.

Віталій Доценко завітав на виставку, щоб узяти собі напам`ять теж кілька фотографій. Каже – подобаються ті, на яких зображені пейзажі.

Віталій Доценко відвідувач виставки

-Вот как бы смотришь и хочется туда перенестись в то место и тоже сфотографировать сделать свой снимок.

"Сушка" – це формат експозиції, що об`єднує фотографів різного рівня: починаючи від любителів до прибічників традиційної зйомки та професіоналів. Уперше такий вид виставки зародився у Санкт-Петербурзі. Потім аналогічні заходи почали проводити у Москві, Владивостоці, Казані, Мінську, Лондоні та Сіднеї. В Україні її вже побачили мешканці Києва та Донецька. У Першій столиці експозиція вперше і проходила усього один день.

Катерина Насрединова фотокореспондент

-Ну я думаю, что выставка – это акция, которая положительно повлияет на фотографов, каждый для себя может получить вдохновение и что-то почерпнуть новое.