В будинку по вулиці Краснознаменній зайнялася квартира

07.11.2012 17:47   -
Автор:

Пожежа в багатоповерхівці по вулиці Краснознаменній. В будинку загорілася квартира на третьому поверсі. Тліли домашні речі, дим поширився під"їздом. Сходи вмить затягнуло густою завісою. Близько десятка мешканців верхніх поверхів рятувальники евакуювали по автодрабині.

Серед заручників пожежі були і ось ці двоє. Їх квартира виявилася трьома поверхами вище від епіцентру займання.

Юлія власниця квартири на 6 поверсі

-Почувствовали дым, вонь. Сначала спокойно, думали, что где-то что-то горит на улице. Потом повалил сильный дым серъёзный и всё.

Із задимленого будинку серед інших евакуювали й трирічного малюка.

Дідусь трирічного малюка

-Одну комнату я закрыл пледами, чтобы не было дыма и на балкон вышел с ребёнком. Когда задымлённость стала большая ребята подняли лестницу – забрали ребёнка и я спустился.

Пожежу ліквідували за годину, її причини наразі встановлюють.

Ігор Підлісний начальник зміни оперативно-координаційного центру ГУ МНС України в Харківській області

-Сложность состояла в том, что в здании перегородки деревянные и перекрытия все из дерева. Огонь зашёл в пустоты, получился прогар между 3 и 4-ым этажом.

У пожежі ніхто не постраждав. За словами сусідів, в згорілій квартирі живуть літня жінка і її дорослий син – на момент спалаху вони були вдома. Що спричинило вогонь поки не визначено. Але мешканці будинку припускають – в тій родині часто зловживають алкоголем, тож людський фактор – не виключення.  

Ігор Бескровний, Ігор Луханін Харьковские Известия