В больнице умер еще один пострадавший после теракта. Сейчас в медучреждениях находятся еще 8 человек

24.02.2015 20:03   -
Автор:

З життя пішов ще один постраждалий після вибуху, що стався біля палацу Спорту. Вісімнадцятирічний студент Микола Мельничук. Через важкі поранення живота – він був у критичному стані. Дві доби лікарі боролися за життя хлопця. Сьогодні вранці його не стало.

Леся Кочержук кореспондент

У міських лікарнях досі перебувають восьмеро постраждалих під час недільного теракту. Медики констатують, зараз їх життю ніщо вже не загрожує. Стан їх здоров'я стабільно задовільний.

Так двоє неповнолітніх, один активіст та п'ятеро силовиків поступово йдуть на покращення. Наразі всі витрати на лікування постраждалих взяло на себе місто. Напередодні, повідомила віце-мер Світлана Горбунова-Рубан з лікарні невідкладної допомоги одного потерпілого вже виписали. Також вдалось міським службам з'ясувати, як і чому на мітингу опинилися неповнолітні.

Світлана Горбунова-Рубан заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я і соціального захисту населення.

У нас есть информация что все семьи абсолютно благополучные. Все дети находились там самостоятельно без взрослых. Родители были уверены в том, что дети пошли гулять. То есть никакой информации, что они собираются участвовать в каких-либо мероприятиях семьи не имели. Более того, родители Даниила и второго мальчика, говорят, что они случайно оказались в том месте. Потому, что они с 11-й школы. 3- ребят несовершеннолетних они с 11 школы.