В Алексеевском лугопарке для евро-фанов возвели палаточный городок

06.06.2012 09:00   -
Автор:

Ігор Бескровний,  кореспондент:

-Для тих вболівальників, які за будь-яких причин не встигли забронювати місця у готелях, але полюбляють відпочинок на природі створили ось таке невелике наметове містечко. Розташувалось воно майже в центрі Харкова, на території Олексіївського лугопарку.

Містечко складається з шести наметів. Всередені вже встановлені ліжка, по двадцять у кожному. Умови дуже прості. Туристів приваблює природа навколо.

Володимир Білий, координатор наметового містечка:

-Во-первых место замечательное, мы как раз на берегу реки. Они все смогут покупаться, ровно отсюда 20 метров и великолепная река Лопань. На территории палаточного городка может разместится одновременно 200 человек, кроме того у нас ещё масса беседок около 30 штук и ещё несколько деревянных вип-домиков.

Поруч з містечком встановлюють зону гігіени. За два дні вона буде готова. Також подбають і про кухню. Вже розроблене спеціальне меню з польовою кашею та справжнім слобожанським салом. По всій території містечка провели світло. Не забули і про охорону. А щоб вболівальники не загубилися у харківському мегаполісі для них розробили карту, на якій вказали всі місця де відбуватимуться заходи ЄВРО-2012. Буде у наметовому містечку де розмістится і вболівальникам, які приїдуть на чемпионат на автомобілях.

Олександр Нечипоренко,  директор Департаменту з питань підготовки Євро-2012 з футболу:

-Решили сыграть на опережение и думаю, что не останутся пустыми и здесь палатки, потому, что у нас на 13 и 14 число на отлёт прилёт около 250 самолётов из харьковского аэропорта, такое колличество болельщиков одномоментно не может улететь из Харькова – около 15 тысяч и им где-то нужно будет переночивать и здесь предложим вот такие условия.

Ігор Бескровний, Олег Синицький ,Харьковские Известия.