В “Академии искусств Владимира Гришко” 19 декабря – День открытых дверей

18.12.2019 15:43   -
Автор:
Сьогодні в "Академії мистецтв Володимира Гришка" незвичайно затишно, бо йде підготовка грандіозного сюрпризу для всіх харків'ян. У День Святого Миколая тут радушно відкриються двері не тільки для маленьких студентів, які вже навчаються в академії, а й для тих, хто тільки мріє про вокальну кар"єру та марить великою сценою. Як то Наре, дівчина тепер точно знає, її найзаповітніше бажання неодмінно справдиться, адже бере уроки у самогО Маестро Володимира Гришка, народного артиста України, якому підкорилися нійкращі сцени світу.  
  
Наре Абраамян студентка  "Академії мистецтв Володимира Гришка"
 
Я счастлива учиться у величайшего Маэстро Владимира Гришко, ведь исполнение мечты, это самое главное, особенно, если эта мечта с раннего возраста. Я смогу петь на больших сценах, возможно даже петь с этим Маэстро. И это так приятно осознавать, что именно я буду это делать.
 
І такий шанс тепер є у всіх і саме для того у День Святого Миколая тут, в "Академії мистецтв Володимира Гришка" 19 грудня влаштовують справжнє вокальне свято.  
 
Володимир Гришко народний артист України, засновник "Академії мистецтв Володимира Гришка"
 
9 числа, на Сумській, 25 в нашій академії – день відкритих дверей. Всі батьки, дідусі, бабусі приходять сюди познайомитися і послухати наших найкращих, вже успішних дітей, котрі вже завоювали премії на міжнародних конкурсах. І саме завтра безкоштовне прослуховування, поради, майстер-класи. Ми чекаємо на всіх, чекаємо з нетерпінням, тому що я переконаний, от і директор Еліна Крачко, вона знає і скаже, що наша академія – це не тільки академія, це наша альмаматір. У нас в одночас і продюсерський центр, ми даємо можливість вийти на велику, велику сцену.
 
Еліна Крачко директор "Академії мистецтв Володимира Гришка"
 
Мы приглашаем всех детей на наш праздник, завтра в три часа, 19 числа. Ждём вас.
 
Легендарний опергий тенор готовий ділитися секретами свого успіху, тому і став засновником саме у Харкові першої в Україні дитячої вокальної академії, де юні таланти навчатимуться і хореографії, і грі на музичних інструментах, і співу.  
 
Володимир Гришко народний артист України, засновник "Академії мистецтв Володимира Гришка"
 
Слобожанщина – самий співучий край в Україні і мої батьки, і родичі з цього чудового краю І рішення було прийнято першу нашу міжнародну академію відкрити саме у Харкові. Нам тут дуже легко працюється. Дякую мерії і пану Кернесу Геннадію Адольфовичу за підтримку нашої академії. Діти – це головне, діти – це наше майбутнє.
 
Діти неодмінно повинні бути щасливими, переконаний Маестро Гришко, тому готовий дарувати їм щастя, радість і здійснення заповітних мрій.