В 62-й школе первый звонок дали первоклашки и участники АТО

01.09.2015 17:40   -
Автор:

В 62-й спеціалізованій школі перший дзвоник – день, наповнений власними традиціями. Зазвичай привселюдно батьки передають маленьких учнів їхнім першим вчителям.

Анастасія мама першоклашки

Эмоции меня переполняют. Как любая мама я очень волнуюсь. Наш папа заканчивал эту школу, мы этим очень горды. Поэтому, по совету папы, мы сюда и пошли.

Відповідальний цей момент і для педагогів. Адже саме вони мають навчити малечу товаришувати та привити їм перші знання.

Олександр Гряник директор Харківської спеціалізованої школи № 62

Із рук в руки на очах батьків. Це і урочисто, і відповідально, і зворушливо. І це відразу поєднує і батьків, і вчителя його класу.

Завітав на свято і губернатор Харківщини Ігор Райнін. Прийшов як і годиться, не з пустими руками. Для малечі – з подарунками, для старшокласників – з добрими словами.

Ігор Райнін голова Харківської облдержадміністрації

Полноценная взрослая жизнь начнется фактически со следующего года. Для того, чтобы в ней чувствовать себя уверенно и стабильно, не расстраивать родителей, вам этот год очень серьезно нужно поработать, сконцентрироваться на учебе, на школе, на знаниях, и не подвести ни педагогов, ни родителей.

Перше вересня в цьому навчальному закладі видалося чи не найпатріотичнішим. І не тільки через велику кількість школярів та батьків у національному вбранні. Кілька вчителів 62-ї були у зоні АТО. Тому, виконуючи рішення владників про підвищення патріотизму серед молоді, запросили на свято своїх бойових побратимів. Разом із школірами вони і дали перший дзвоник.