В 2017 году среднюю зарплату работникам завода им. Малышева повысят на 30%

14.06.2017 13:10   -
Автор:
Голова Харківщини Юлія Світлична зустрілася з менеджментом і колективом головного оборонного підприємства області. З працівниками "Завод імені Малишева" губернатор обговорила як соціально-побутові питання, так і перспективи розвитку підприємства. Юлія Світлична зазначила, що спілкуватися потрібно не в кабінетах, а на заводах,де люди працюють, на спортивних майданчиках, де вони тренуються, на соціальних об'єктах, де отримують послуги. Тому що під час живої розмови можна більше розкрити проблемних питань, щоб потім їх вирішити. 
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Підприємство має перспективи на майбутне. Мені приємно, що ті домовленності, які ми досягли з "Укроборонпромом", який є органом управління заводу імені Малишева ми виплатимо заробітню плату з 30% підвищенням. Яке складє близько 1000 – 1500 гривень. І надзичайно приємно, що є перспектива розвитку і є портфель заказів. 
 
Керівник області запевнила, що готова підтримувати всі ініціативи заводу. А також продовжувати соціальний діалог з іншими великими промисловими підприємствами регіону. Під час неформального спілкування з головою Харківщини працівники Малишева зверталися до неї з проханнями допомогти у вирішенні різних проблем, а також дякували за стабілізацію роботи підприємства.
 
Людмила Чуйко інженер підготовки виробництва заводу 
 
Уже третий или четвёртый раз повышается зарплата. Вот в марте было повышение, а сейчас говорят в июне будет повышение зарплаты. Вовремя платится. У нас было такое время, что по полгода по три месяца не было зарплаты, бросят какие-то 5-10% и всё. А сейчас и аванс и зарплата, ну не на что жаловаться. 
 
Генеральний директор підприємства Олександр Хлань зазначив, що з 2014 року портфель замовлень заводу ім. Малишева зріс зі 170 мільонів гривень до 3 мільярдів. І зупинятися на досягнутому промисловці не мають наміру.