Увічнення пам’яті українських захисників та компенсації – засідання виконкому Харківської міськради

31.05.2023 19:00   -

Увічнення пам’яті українських захисників та виплата компенсацій жителям Харкова – ці та інші нагальні питання життєзабезпечення мегаполіса розглядались на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради. Серед питань було і обговорення ремонту колектора, де нещодавно сталася масштабна аварія. Система не витримала регулярних обстрілів російських окупантів. Тепер на ремонт виділяють гроші із кошторису міста.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Про виділення коштів з бюджету Харківської міської териториальної громади. Хочу сказати, що у зв’язку з цією аварією на каналізаційному колекторі є у нас на проспекті Гагаріна до проспекту Льва Ландау, вулиця Комунальна. Нам необхідно затвердити суму кошторису. Відповідно є 39 мільйонів 51 тисяча гривень. Немає заперечень? Роботи вже почались. Хто за прошу голосувати. Проти? Утримались? Одноголосно, дякую.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Обговорювали і питання соціального супроводу дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. Також ухвалили ряд рішень щодо виплати компенсацій родичам загиблих захисників України. Деяким із них хочуть встановити меморіальні дошки

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Про встановлення меморіальних дошок загиблим захисникам України, випускникам загальних шкіл середньої освіти міста Харькова. Ми увековечиваем пам’ять 23 загиблих захисників України, випускників закладів загальної середньої освіти міста Харкова. Хто за, прошу голосувати. Проти? Утримались? Одноголосно. Дякую.

Говорили і про врегулювання роботи щодо розміщення зовнішньої реклами. Поміж іншого обговорили і проведення ремонтних та відновлювальних робіт у місті. Всі рішення що стосувались стабільного життєзабезпечення Харкова та створення комфорту для його жителів члени виконкому підтримали одноголосно.

ОСТАННІ НОВИНИ