Увага вас знімають! У Комінтернівському районі продовжують встановлювати камери відеоспостереження

16.04.2013 19:29   -
Автор:

Ігор Бескровний кореспондент

-Увага! Вас знімають! У Комінтернівському районі продовжують встановлювати камери відеоспостередження. Роблять це на перехрестях, у дворах, над будинками та у місцях відпочінку людей.

Відсьогодні відеоспостереження з'явилося на перехресті проспекту Героїв Сталінграда та вулиці Морозова. У ДАІ кажуть, ця транспортна розв'язка дуже небезпечна, як для пішоходів так і для водіїв. Постійно йде великий потік машин, та й сама площа перехрестя чимала. Тож аварії трапляються дуже часто.

Андрій Найдьонов старший державтоінспектор Комінтернівського районного відділу міліції

-Камера нам, во-первых, даст возможность более правильно и точно определить виновника дорожно-транспортного происшествия. А так же установка камер видеонаблюдения даёт нам возможность оперативно реагировать на какое либо происшествие. Т.е. в дежурной части Коминтерновского райотдела уже видят не до того как им позвонят граждане, а уже на момент совершения они видят, что же произошло.

Міський пілотний проект з установки відеокамер працює в районі вже більше місяця. За цей період встановлено  сімдесят камер спостереження. Районні чиновники говорять, на досягнутому не зупиняться – щодня монтують по чотири камери. І від їх роботи вже є результат – вдалося попередити багато неприємних речей.

Денис Дорожкін заступник голови Комінтернівської райадміністрації

-Частые случаи грабежей, квартирных краж, автомобильных краж. Идёт не только мониторинг в он-лайн режиме, мониторы установлены в райотделе милиции, в кабинете главы администрации и начальника ГАИ, помогают следить за ситуацией. Но также идёт запись на сервер и запись хранится в течении 4-х суток.

Наглядати в районі будуть ще за дванадцятью небезпечними перехрестями. Дозвіл відповідних служб на установку камер відеоспостереження – вже є.

Ігор Бескровний