Успішна робота ППО, навчання бійців ЗСУ на F-16 та нові закони для українців- головне за ніч

25.05.2023 11:03   -

Масована атака по Україні. Цієї ночі окупанти випустили 36 іранських дронів “Шахед”. У Генштабі ЗСУ звітують, всі цілі знищено силами ППО. Окупанти атакували Київ, били хвилями, але ударів не допущено. Про це повідомляє військова адміністрація. Атакували і Одеську, Миколаївську та Дніпропетровську області. В останньому регіоні зруйнований будинок. За даними ОВА, без постраждалих.

Внаслідок атаки дронів у Чернівецькій області впали уламки. Як заявили в ОВА,  пошкоджено три будинки та дві лінії електропередач. Є відключення 140 абонентів в одному з районів.

86 разів російські агресори обстріляли Херсонщину. За даними ОВА, атаковано житлові квартали та об’єкти соціальної та критичної інфраструктури. Відомо про чотирьох поранених. Обстрілювали і Харківщину. За даними ОВА, ніхто не постраждав.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Міністр оборони Норвегії заявив, що його країна долучиться до навчання українських пілотів на винищувачах F-16. Тож тепер виявили бажання тренувати бійців ЗСУ представники Данії, Великої Британії та Нідерландів. Переговори щодо передачі та навчання ще тривають.

В Україні готують законопроект щодо покарання чоловіків, які незаконно виїхали з України під час війни. Це буде спільна ініціатива парламенту та уряду. Про це заявив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко. За його словами, зараз вивчається міжнародний досвід.

ОСТАННІ НОВИНИ