Успех объединения. Старосалтовская громада – пример для других

19.09.2019 12:59   -
Автор:
День селища Старий Салтів і День громади, кажуть мешканцы, для них це ще один привід підбити підсумки роботи за рік і намітити плани на майбутнє. А вони амбітні, бо тут вміють і знають як треба працювати. Тож крок за кроком досягають успіхів. 
 
Едуард Коновалов Старосалтівський селищний голова (Вовчанський район) 
 
Дійсно ми зараз перевершили самі себе, я сам не очікував таких результатів, які у нас є. Тому що по Салтову, по Хотімлі, по Молодовій вже немає такого сміття, яке було раніше. Ще приємно, ми зараз справились з таким завданням, ми закупили всю техніку комунальну, тільки дай Бог, щоби вона тепер працювала, щоби були працюючі люди. І зараз ще плануємо, я думаю закупити два шкільні автобуси в Старий Салтів і Старосельсько-Гонтарівський округ.
 
В свою чергу народний депутат України Дмитро Шенцев, який опікує Вовчанський район, зазначає, Старосалтівська об"єднана територіальна громада сьогодні один з прикладів успішного об"єднання і впровадження децентралізації. Тому у день народження слова напуття і привітання. 
 
Дмитро Шенцев народний депутат України
 
Желаю всего всего самого наилучшего, безусловно всем нам мирного неба и счастья во всех его проявлениях. Я  искренне хочу вас поблагодарить за то, что вы меня поддержали на выборах в Парламент. и я вам обещаю, что я всё сделаю, чтобы вы чувствовали моё дружеское плечо рядом. Вы должны знать, что у вас есть свой семейный народный депутат. Вам большое спасибо и конечно прекрасного праздника и всего самого доброго. С праздником. 
 
Народний депутат також відзначив переможців конкурсу "Квітучий край", що проходить за підтримки благодійного фонду Дмиттра Шенцева. Найкращі квіткарі отримали нагороди. 
 
Любов Сазонова переможниця конкурсу "Квітучий край" (с.Хотімля, Вовчанський район)
 
У меня во дворе есть беседки, есть колодец, разные поделки, море цветов, роз, виноградник, приходите, посмотрите.
 
Відзначили і трударів, і активних мешканців, а найкращих удостоїли звання почесного громадянина Старосалтівської об"єднаної територіальної громади. 
 
Лариса Матвієвська почесний громадянин Старосалтівської об'єднаної територіальної громади (Вовчанський район)
 
Нагорода звичайно дуже приємна. І я думаю, ще захочу працювати, виховувати дітей, навчати дітей, приносити їм радість навчання, радість дружби, радість спілкування на благо України. 
 
За всебічну підтримку і плідну роботу почесне звання отримав також народний депутат Дмитро Шенцев.   
 
Дмитро Шенцев народний депутат України
 
Для меня это была приятная неожиданность. Это первое моё такое звание, хотя более 460 населённых пунктов. Но тем не менее, это первая награда и я теперь обязан ещё больше и чувствую дополнительную ответственность перед жителями Старосалтовской громады, которые удостоили меня такого почётного звания. 
 
А працювати разом, каже нардеп, є над чим задля розбудови громади, комфорту та добробуту її мешканців.