«Усі варіанти на столі». Аби не допустити ядерне озброєння Ірану – США готові до війни

30.01.2023 15:37   -

США не виключають війни з Іраном, аби не допустити його ядерне озброєння, передає «Welt». Як заявив Держсекретар Сполучених штатів Ентоні Блінкен, аби попередити це – «Америка тримає всі варіанти на столі». Водночас, за його словами, Вашингтон досі віддає перевагу дипломатичному шляху.

«У нас має бути якась форма контролю над новою післявоєнною російською федерацією. Щоб те, що сталося з Україною, більше ніколи не повторилося», – заявив голова ГУР Міноборони Кирило Буданов. В інтерв‘ю виданню «Wirtualna Polska» він зазначив, що «відбудова стосунків із РФ – це буде дуже важкий процес». І додав, що наразі «завдання України, це – системне та державне ослаблення рф».

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Генсек НАТО Єнс Столтенберг закликав Південну Корею збільшити військову допомогу для України. «Кілька союзників по НАТО, які мали політику ніколи не експортувати зброю до країн, які перебувають у конфлікті, змінили цю політику зараз», – акцентував Столтенберг. І додав, що Альянс хоче допомогти впоратися з глобальними загрозами шляхом розширення партнерських відносин в Азії, – пише Рейтерз.

ОСТАННІ НОВИНИ