Урочистості з нагоди 20-ї річниці створення зонального відділу Військової служби правопорядку

26.05.2023 17:53   -

Харківський зональний відділ військової служби правопорядку святкує ювілейну двадцяту річницю. З цієї нагоди відбулися урочистості. За сумлінну службу та відвагу військовослужбовців привітали та вручили відзнаки.

ОЛЕКСАНДР БОРИСОВСЬКИЙ НАЧАЛЬНИК СХІДНОГО ТЕРИТОРІАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ ПРАВОПОРЯДКУ, ПОЛКОВНИК
Перше, хочу подякувати за службу, хочу подякувати за те, що ви з самого початку повномасштабної агресії і по сьогоднішній день гідно виконуєте обов’язки на території Харкова і області, ми переможемо однозначно, а зональний відділ відбудується після перемоги.

З початку повномасштабного вторгнення військовослужбовці зонального відділу запобігли понад тисячу випадків актів мародерства на Харківщині, провели досудове розслідування з багатьма російськими військовополоненими, надали першу медичну допомогу понад 500 українцям на місці ворожих артобстрілів та провели сотні профілактичних заходів в армійських колективах.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Шановні військові, хочу привітати вас з 20-ти річчям, дійсно ваша діяльність дуже важлива і під час війни ви проявили себе як мужні військові, які боронять нашу рідну землю, які відстояли і відстоюють наше рідне місто, місто Харків, і завдяки вам є дисципліна у військових, завдяки вам ми обов’язково переможемо. Хочу подякувати вам усім,кожному, побажати перш за все міцного здоров’я, щастя, якнайшвидше перемоги і миру.

За 20 років зональний відділ пройшов багато випробувань. З 2014 року, будучи передовим форпостом Служби правопорядку, що перебуває у безпосередній близькості до зони збройного протистояння, зональний відділ першим відчув на собі тягар відповідальності за виконання завдань за призначенням в умовах, пов’язаних із підвищеним ризиком для життя.

ОСТАННІ НОВИНИ