Урочистості з нагоди Дня вчителя у Немишлянському і Індустріальному районах

02.10.2020 10:46   -
Автор:
У Немишлянському районі – свято! Сьогодні тут вітають педагогів. За багаторічну сумлінну працю та вагомі здобутки на освітянській ниві найяскравіші представники професії отримали подяки та почесні грамоти. 
 
Церемонію нагородження провів перший заступник Харківського міського голови та голова Немишлянського району. Квіти, оплиски. І багато теплих побажань лунало зі сцени на адресу винуватців свята.
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови
 
Вы те люди, которые дарят нам будущее. Вы те люди, которые достойны того, чтобы каждый из нас сказал вам спасибо. Спасибо за ту науку, которую вы дали нам, за то, что вы учите наших детей, спасибо за то, что вы из наших детей, а это самое святое, что у нас есть, делаете настоящих людей! И в канун праздника хочу пожелать вам, прежде всего, здоровья, благополучия, мирного неба и жить в самом комфортном, самом красивом, самом ухоженном, и в самом успешном городе – городе Харькове!!! 
 
Серед тих, чия праця була відзначена Харківською міською радою вчитель фізики, Захар Майзеліс. Говорить, що за 15 років роботи у школі, він  чітко зрозумів одну річ: найцінніше в професії – це  взаємопорозуміння і комунікаційний зв’язок із учнями. 
 
Захар Майзеліс викладач фізики Харківського ліцею №161, заслужений вчитель України  
 
Всегда главное, это не технологии, а то, как удаётся установить связь между учителем и учениками. От этого всё зависит! 
 
З дитинства мріяла стати педагогом, і вже тоді проводила уроки для ляльок Світлана Шумакова – вчитель молодших класів. Прикладом для неї завжди були її мама і бабуся, які теж  – освітяни, розповідає Світлана. А головне, на її думку, у професії вчителя – це з любов’ю ставитися  до дитини.
 
Світлана Шумакова  вчитель молодших класів Харківської спеціалізованої школи №73 
 
И открыть в нём  ту искорку в сердечке, желание учиться, приходить ко мне в школу на мои уроки, интересоваться новыми  знаниями и уметь их найти, используя все новые технологии.
 
Свято – це завжди море квітів і привітань, і сьогодні їх було вдосталь. А різнобарвна   концертна програма подарувала присутнім  гарні емоції і чудовий настрій. 
 
День працівників освіти відсвяткували і педагоги Індустріального району. Урочистості відбулись у театрі Пушкіна, бо після вручення нагород та концерту, педагогів чекав сюрприз – вистава. 
 
Від себе особисто та від імені Харківського міського голови Геннадія Кернеса освітян привітав перший віце-мер Ігор Терехов та побажав педагогам творчих сил для реалізації всіх планів у їх важливій і нелегкій професії. За що вчителі отримали Почесні грамоти та Подяки Харківської міської ради та адміністрації району. Сучасний вчитель це людина, яка не лише навчає дітей, впевнені педагоги.
 
Наталя Сердюченко музичний працівник дитячого садка №427 
 
Учитель сегодня – это человек, который, в первую очередь, учится сам, учится новому. Учится работать сам, учится работать творчески, креативно. Учитель сегодня, сколько бы лет он не работал, и сколько лет у него не было практики педагогической, он должен учиться сам.