Урочисте закриття фестивалю “Салтівська весна – 2013”

01.04.2013 18:32   -
Автор:

За дванадцять років існування "Салтівську весну" відвідало більше двохсот тисяч людей. Програма фестивалю завжди насичена. Є тут і театр для дітей та дорослих, і музично-танцювальні конкурси, і кінопокази та концерти, і фотовиставки. Особливістю заходу цього року стали майстер-класи з різних видів прикладного мистецтва: починаючи від створення ляльок-мотанок та аплікацій до валяння іграшок. Ідея влаштовувати щовесни свято для мешканців Салтівки належить народному депутату України Дмитру Святашу.

Дмитро Святаш народний депутат України

-Я убежден, что такие фестивали нужны, потому что, знаете, порядок же, он не только на улицах, порядок в душах, порядок в сердцах. И действительно работа народного депутата такова, что он обязан заниматься и вопросами благоустройства, и вопросами законодательными, но кроме этого  мы заботимся о духовности наших людей, о том, чтобы в жизни было чуть больше радости.

На урочистому закритті фестивалю кращих його учасників нагородили грамотами. Усе завершилося прем'єрою спектаклю "Навколо світу за вісімдесят днів" Жюля Верна театра-студії пісочної анімації "Art-you".

Олександра Суфіянова