Упрощения для предпринимателей

29.06.2012 23:27   -
Автор:

Досвід харківського дозвільного центру переймають інші регіони. Київ і Дніпропетровськ вже запозичили у нас програмне забезпечення і тепер налагоджують електронну складову, яка дозволить їм оптимізувати процес отримання дозвільних документів. Та поки в них це на стадіїї реалізації – до харківського дозвільного центру звертаються підприємці з усієї України.

Тетяна Чечетова-Терашвілі ,заступник директора Департаменту підприємництва та споживчого ринку:

-Электронной консультацией, статистика она действительн себя оправдывает, потому что электронной консультацией пользуются предприниматели не только нашего региона, но и всей Украины. Это показатель того, что те ответы которые мы даем они качественны, оперативны и в полной мере позволяют предпринимателю еще на первой стадии первичного консультирования иметь полное представление об определенном процессе

До того ж до послуг підприємців -особистий віртуальний кабінет. Бізнесмени можуть слідкувати в он-лайн режимі за тим, як їхні документи переходять по інстанціям. Якщо ж потрібно отримати довідку – це також можна зробити через інтернет.  Якщо вже так сталося, що поруч немає компьютера, а інформацію треба отримати терміново – підприємець може зателефонувати на гарячу лінію ((тел. 0800503191)) і отримати там відповідь на своє питання.