Уникальная лаборатория открыта в Университете городского хозяйства

26.01.2018 14:08   -
Автор:
Студенти та інженери Університету міського господарства імені Бекетова відтепер мають доступ до унікальної лабораторії, де щорічно можна навчатися, підвищувати кваліфікацію. Також тут можна буде проводити близько 40 різних видів лабораторних робіт. Деякі можливості приладів продемонстрували фахівці і губернатору області Юлії Світличній.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Мені приємно, що сьогодні ми маємо можливість на цьому обладнанні навчати наших студентів і вирішувати велику кількість проблем у промисловості. Це і підвищення якості технічних умов, це і підвищення конкурентоздатності. Я дуже сподіваюся, що на цих приладах зможуть, по-перше навчатися студенти і в подальшому матимуть можливість долучатися до інноваційних та наукових проектів, а також побачити світ, знайти собі кращу роботу, бути конкурентоспроможними на ринку та запроваджувати її в наше повсякденне життя. Адже без фахівців цього університету вже не обходиться ні один проект, який запроваджується Президентом України. 
 
У новій навчально-науковій лабораторії є 8 компактних стендів, які обладнані сучасною комп’ютерною, електричною та вимірювальною технікою. Дані випробувань, які тут проводитимуть студенти та інженери, реєструватимуть за допомогою сучасних цифрових вимірювальних приладів, лазерних датчиків швидкості, теплових сенсорів. Під час візиту до ВИШу, керівник області взяла участь у засіданні Вченої ради, у ході якого за дорученням Президента України передала державну нагороду першому проректору університету.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Я із задоволенням виконаю доручення Президента України, щодо нагородження орденом "За заслуги  II ступеня" Стадника Григорія Васильовича, першого проректора. 
 
Також Юлія Світлична відзначила студентів університету, які брали активну участь у налагодженні роботи нової лабораторії, подяками голови облдержадміністрації.